Upis djece u prvi razred – poziv

OSNOVNA ŠKOLA „KAONIK“

Kaonik bb, 72260 Busovača

Telefon / fax škole: 030/736-058, 030/736-055

www.oskaonik.ba

email: oskaonik@gmail.com

Broj: 07-82/21

Datum: 12.4.2021.

 

POZIV

 ZA PRIJAVU I UPIS DJECE U PRVI RAZRED

 

Obavještavamo roditelje/staratelje koji imaju djecu doraslu za upis u prvi razred školske 2021./22. godine da će se upis u Osnovnoj školi “Kaonik” vršiti na sljedeći način:

  1. Školski obveznici su sva djeca koja do 1.lipnja 2021.godine navršavaju šest godina života. Uz pismeni zahtjev roditelja/staratelja i preporuke Povjerenstva za upis učenika u prvi razred, te uz suglasnost Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, može se dopustiti da obavezno školovanje počne jednu godinu ranije ili kasnije, ako je to u najboljem interesu djeteta.
  2. Upis djece će se vršiti od 12.4. do 30.4.2021. godine. S ciljem zaštite zdravlja djece, roditelja/staratelja i ostalih sudionika procesa upisa učenika, prijave djece za upis vršit će se putem maila ( oskaonik@gmail.com ), putem pošte ( na gore navedenu adresu škole ) ili pozivom na broj telefona ( 063/104-828, Mladenka Marčić, pedagoginja ).
  3. Za prijavu je dovoljno popuniti podatke iz Upisnog lista koji je u prilogu ovog poziva i dostaviti ga na jedan od ponuđenih načina.
  4. U prilogu ovog poziva je i obrazac zahtjeva za prijevremeni upis u prvi razred osnovne škole koji mogu popuniti roditelji/staratelji djece koja nisu školski obveznici, a koji žele da im djeca budu upisana u prvi razred u školskoj 2021./22.godini.
  5. O terminima dostavljanja ostale dokumentacije ( rodni list, liječničko uvjerenje ) škola će blagovremeno obavijestiti roditelje/staratelje kada se za to steknu uvjeti.

 

 

U prilogu poziva:

Upisni-list-I.-razred

Zahtjev-za-prijevremeni-upis-u-prvi-razred

 

                                                                                                             R a v n a t e l j i c a:

                                                                                                                 Silvana Relota

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.