Obavijest kandidatima koji ne zadovoljavaju uvjete natječaja

 

OSNOVNA ŠKOLA „KAONIK“

KAONIK BB

B U S O V A Č A

Tel. 030/736-058     Fax 030/736-055      E-mail: oskaonik@gmail.com

Datum: 30.12.2019.

OBAVIJEST

kandidatima koji ne zadovoljavaju uvjete natječaja

 

Pregledom dokumentacije pristigle po raspisanom natječaju za popunu upražnjenih radnih mjesta u OŠ „Kaonik“, a koji je objavljen 12.12.2019.godine, obavještava se sljedeći kandidat:

  1. Aziza Fazlić

da nije na spisku kandidata među kojima se provodi izborni proces.

 

O b r a z l o ž e n j e

„Odgovarajućom stručnom spremom za izvođenje nastave iz predmeta prema nastavnim planovima i programima na hrvatskom jeziku za osmogodišnje i devetogodišnje osnovne škole u Kantonu Središnja Bosna smatra se visoka stručna sprema (VSS, VII/1 ) ili završen II. ciklus visokog obrazovanja ( s 300 ECTS bodova )“ – Dopune nastavnih planova i programa na hrvatskom jeziku za osmogodišnje i devetogodišnje osnovne škole u KSB, Sl. novine KSB/SBK, 17/12.

Temeljem gore navedenog smatra se da prijava gore navedene kandidatkinje  nije potpuna kada je u pitanju stručna sprema tražena natječajem te stoga ista neće biti na spisku kandidata među kojima se provodi izborni postupak.

U roku od tri dana od dana objave ove obavijesti, imate mogućnost uvida u dostavljenu dokumentaciju te eventualno podnošenje prigovora povjerenstvu za provedbu natječaja.

 

                                                                                   Povjerenstvo za provedbu natječaja

 

 

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.